bunga

Khamis, 7 Jun 2012

Di Hari Kelahiran Saya : ' )

Ceriter dah busuk masam pun.Minta mahap,tuan blog sangat buzy,...kejer tak habis-habis.Ni pun curi masa sikit nak update blog.Rindu sangat nak berceloteh kat sini.1 Jun lepas my beday kan..hehe..dah tua rasanya.Tapi tetap perasan nak muder lagi kan??huihui...

Hubby dah planning time my beday nak bawak naik cameron bermalam satu malam di sana.Last minute terpaksa cancel disebabkan beberapa perkara.Takperlah,bukan rezeki nak naik sana.Cuma frust,sbb tak dapat makan steam boat sedap panas-panas kat cameron.Dapat makan steamboat panas-panas dengan cuaca sejuk di cameron adalah sangat heaven.. :)

Takperlah,hubby datang memujuk dengan bawak celebrate makan steamboat di Seoul Garden skali lagik.Tak jemu ker?Tak kut,sebabnya menu dia sentiasa bertukar-tukar kan.Lagipun perkara yang feveret mmg tak jemu2 ulang banyak kali..


muka letih..

Makan steamboat di hari kelahiran.Saya mmg apply cuti pada hari tersebut.Makan sampai rasa nak muntah..huhu...

Pas kenyang,hubby ajak gi Penang tgk wayang.Tak banyak pilihan citer best.Naura pilih nak tengok Snow White sebab ada pelakon yang naura suka.Syiok gak snow white.Tak sabar la pulak nak tunggu Breaking Down Part Two~

Pas tengok wayang,hubby ajak gi kedai henset.Hubby nak beli hp baru,sebab hp hubby dah hancur anak-anak main,...sian..eleh,bli baru pun tetap anak-anak main jugak.Bukan reti nak nyorok.

Hubby dah dapat hp yang dicari.Hubby tanya saya,nak hadiah beday apa..hehe..pucuk dicita ulam mendatang..saya nak JAM!!Laju jer jawab kan...

Terus ke kedai jam.Rambang mata nak pilih jam yang berkenan di hati.Beday tahun bila tak hingat,hubby bagi hadiah jam jugak.Tapi tali jam tu dah putus.Nak kena order yang baru.Tak order-order jugak.Akhirnya tersimpan jer dalam kotak.

Balik tu hati berbunga-bunga sebab dapat special gift from my hubby..dapat spend time together..dah lama tak dating berdua...sometimes mmg perlu untuk dating berdua,menambahkan lagi kasih sayang suami dan isteri :)

Isnin tu masuk opis,kawan baik blikan surprise cake.2 tier yang tak tahan tu..tq!tq!

 kek coklat yang sedap :):)

 beday girl yang dah tua potong kek.

 dengan boss saya yang comel :)

Bestnya dikelilingi oleh orang-orang yang tersayang.Kat rumah,anak-anak dok nyanyi lagu Hepi Beday,diketuai oleh hubby..hehe...tq semua!!

 Oh ya,hadiah harijadi saya!!Tq hubby!!Saya memang giler dengan pelbagai brand jam tangan.Suka buat koleksi,sebab saya cukup hargai masa :)

1 ulasan:

Ina Haireina berkata...

Selamat hari jadi.. semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.. amin... :))