bunga

Rabu, 23 Mei 2012

Kerja,Cuti :)

Salam :')

Curik masa sikit update blog.Baru balik dari site visit n buat survey sikit kat site.Kulit pun dah tak berapa cerah sebab banyak berjemur jer..Takperlah..nama pun cari rezeki kan.T suruh hubby blikan sunblock.hehe...hubby jugak yang jadi mangsa kedaan. Lately banyak luangkan masa di butik.Mydin Meru Raya Ipoh pun baru opening last week.So,ramai jugak customer datang singgah butik.Alhamdulillah..rezeki tuhan bagi.Boleh jugak share pada mereka yang susah kan :) 

Dua tiga bulan ni pun banyak outstation...tapi takper,sebab boleh rehatkan minda jugak..yer lah,nama jer bengkel kerja di luar,tapi banyak rileks dari buat kejer... ;);)
Sambil-sambil tu boleh gi bercuti ngna kawan-kawan kan..


*gambar semasa bengkel di Marina Bay Island Resort Pangkor

 Kalau balik kejer 5.30 tu,mesti nak terus ambik anak-anak dulu. Dapat main kejap dengan anak-anak,hilang segala letih bekerja.

Orang kata sesekali kena tinggalkan jugak anak-anak untuk dating dengan suami tercinta.Bukan selalu dapat peluang untuk bersama spend together dengan suami.Paling singkat pun,masa minum pagi,dapatla jugak dating bfast skali dengan hubby.Kalau dirumah,anak-anak memang dok berkepit sajer dengan hubby.Sampaikan taknak lepas lengan hubby ;)..jealous i...

So,sesekali kenala cari masa untuk bercuti dengan suami kan..orang kata honeymoon berkali-kali pun takper...bila berdua dengan suami,betul-betul dapat rasa macam zaman bercinta kan. Nak pulak bila dah ada anak ni. Orang kata perkara yang kita jarang lakukan,bila sesekali dapat lakukan bersama rasa heaven!!
So,sekarang ni tengah plan beberapa tempat percutian yang best-best.Dah plan aktiviti bersama dengan hubby nanti.Tak sabar rasanya nak tunggu time tu.Nak berehat dan spend lebih banyak masa bersama suami pulak ;)

Oh ya,skang ni balik dari opis,kena laju-laju jugak,antara sebabnya adalah nak tengok citer Seindah Sakura!!Best sangat citer ni,sebab naura memang minat sangat dengan Fahrin Ahmad dan Fasha Sandha.Jalan ceriter pun sangat best...

Esok dah khamis kan..Cepat sungguh masa berlalu.Weekend nak turun KL.Shopping-shopping!!

3 ulasan:

Gieyana berkata...

dh besar dh anak Naura..comey..:-)

Rara Nasiha berkata...

sekali-sekala pegi honeymoon lagi pe salahnya kan. lagi mengeratkan hubungan. :)

faizal berkata...

kelas hg skrg ye naura...nnt aku singgah butik hg kt ipoh tue..kasi diskaun utk kawan lama ye...