bunga

Jumaat, 21 Oktober 2011

Izara Aisyah ~ Cute sangat dia ni =D

Salam Semua =D


Cute kan si cantik manis ni!

Sukanya tengok muka Izara ni.Since dia masuk pertandingan Dewi Remaja 2010 lagi naura dah suker tengok dia.Kat tv hari tu kan ada siarkan pasal finalis Dewi Remaja 2010..tak hingat channel apa.Antara ramai-ramai tu,naura suka tengok Izara dan Nealofa.Cute dan putih gebu diorang nih.


Skang ni lak suka tengok citer Soffia kat TV3 kan,so tiap2 hari mesti nak ngadap tv punya.
Bile tengok citer sofiya tu,rasa menyampah,benci giler kat Fiona tu.Ei,rasa nak tarik2 jer rambut si fiona tu.Benci sungguh!Dengan nada suara dan mimik muka fiona tu,sesiapa yang nontonnya akan tak shuke kat dia.
So,tu tandanya lakonan Izara ni telah berjaya kan?....

Dia cukup pandai buat mimik muka dan jelingan bencikan sofiya dalam citer tu.Nada suara dia pun naura suka!!

Si Izara ni baru berusia 19 tahun.Muda lagi,cantik dan berbakat lak tu.Berdarah kacukan pakistan.Jealous kan tgk kulit dia..huhu...
Nama Komersial: Izara Aishah
Tarikh Lahir: 28 September 1992
Usia: 19 tahun
Asal: Bakar Batu, Johor Bahru
Pencapaian: Tempat kedua Dewi Remaja 2009/2010
Drama: Keranamu Laila, Kasih Najihah dan Jejaka J,Soffiya
Telefilem: Hantu Gigi

5 ulasan:

mamalieyna berkata...

waah lama tak masuk sini..cunlah umah, berseri2..ceria..^_^

betulla dia ni kiut sgt, tp dlm citer ni, rasa menyampah n geram giler..huu~

tarian jari berkata...

kite pun suke die..!!lakonan die berkesan~ sesuai watak notty!!!hoho

budak penjara berkata...

nmpk x cute pon..haha

@juera berkata...

sy pn ske dia..best kn tgk cite soffiya tu..rse benci meluat2 dkt fiona jgk..huhu

♥Aien Najwa♥ berkata...

dier memang sangat gorgeous..mix lagi..i loike..!!..(^___^)..